Relatiegeschenk of Kerstpakket met speciaalbier en gepersonaliseerde items!

Genoeg van kerstpakketten met wijn, chocolademelk, koekjes en chips? Wil je een keer iets anders dan een kerstpakket om je voorraad kast te vullen? Dan heeft Hellobier.nl voor jou de oplossing. Bierpakketten als origineel kerstpakket of origineel relatiegeschenk. Bij Hellobier.nl staat speciaalbier centraal en dit ontbreekt dan ook zeker niet in het kerstpakket of relatiegeschenk. Bedank en verras je personeel en relaties eens een keer anders, doe bier cadeau. Bekijk de meest actuele mogelijkheden in onze blog. 

Hellobier Kerstpakket

Bier in het kerstpakket is het ideale cadeau. Doordat er verschillende smaken en soorten in het pakket zitten is er voor ieder een lekker speciaalbier. Naast dat je bier cadeau geeft, wordt het pakket compleet gemaakt met bijvoorbeeld bierbrood en bijpassende recepturen voor een kerstmenu met speciaalbieren. Wil jij dit jaar met kerst echt uitpakken en zo’n gaaf Hellobier kerstpakket weggeven? Neem dan contact met ons op.

Hellobier relatiegeschenk 

Een biergeschenk als relatiegeschenk. Speciaalbier is helemaal van deze tijd dus verras uw relaties met een hip biercadeau. Verschillende stijlen speciaalbier van verschillende brouwerijen uit binnen- en buitenland zijn samengevoegd in een bierpakket. In dit pakket mag ook het bierbrood niet ontbreken voor een gezellige borrel. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Kerstpakket of relatiegeschenk op maat.

Wil jij helemaal een uniek kerstpakket of relatiegeschenk met bieren die niemand anders geeft? Hellobier hoort graag het verhaal achter het bedrijf, personeel en activiteiten. Op basis van deze verhalen selecteert Hellobier speciaalbieren. Doordat jij deze bieren cadeau doet herkent je personeel het verhaal van het bedrijf waarvoor zij werken. Relaties worden er nog eens aan herinnert wat jij allemaal kunt en doet voor hen. Ook is het mogelijk om te kijken naar bijpassende producten om het kerstpakket of relatiegeschenk compleet te maken.

Mail ons

speciaalbier en bierbrood
Gepersonaliseerd bierblik
Speciaalbier in huis
Kerstpakketten 2018

Mail ons

[/av_layout_row]