Hellobier thuisproeverij speciaalbier
Hellobier proeverij 5 bieren
Bierproeverij Hellobier
Hellobier proeverij 4 bieren

Bierproeverij thuis

Je wilt een bierproeverij organiseren maar weet niet zo goed welke bieren je moet selecteren en je hebt er de benodigdheden niet voor. Daar heeft Hellobier.nl een oplossing voor.

Doordat Hellobier.nl sinds 2016 bierabonnementen verkoopt zijn er al vele speciaalbieren voorbij gekomen in het bierassortiment. Hieruit is een ideale selectie speciaalbieren te maken voor een bierproeverij bij jou thuis. Hellobier heeft 4 bierproeverijen geselecteerd die bij jou thuis geleverd kunnen worden.

Maar met de speciaalbieren alleen ben je er nog niet. Je wilt natuurlijk ook dat de deelnemers van een bierproeverij uit het juiste proefglas proeven en dat de speciaalbieren op de juiste temperaturen zijn. Je koelkast ligt al vol met hapjes en andere drankjes. Waar laat je deze speciaalbieren? Ook daar heeft Hellobier.nl aan gedacht.

De speciaalbieren worden in een koelton gebracht met daarbij de juiste bierglazen om te proeven. Wees gerust, we komen de speciaalbieren alleen maar brengen en op een later moment de koeltonnen en glazen weer ophalen. Er blijft niemand achter die aandacht vraagt om iets over de bieren te vertellen. Maar om toch informatie te verstrekken over de speciaalbieren zorgt Hellobier.nl ervoor dat je bierbeschrijvingen erbij krijgt zoals je gewend bent van onze speciaalbierpakketten bij onze bierabonnementen en thema pakketten. Hellobier.nl heeft een speciaalbierproeverij voor thuis samengesteld waarbij je vijf verschillende speciaalbieren, met vijf verschillende bierstijlen van vijf verschillende brouwerijen kunt proeven. Mocht je zelf een suggestie of voorkeur hebben dan is dat natuurlijk altijd te bespreken.

Een proeverij wordt verzorgd met:

Verhuur:

  • Koeltonnen
  • Bierglazen

Afname:

  • Speciaalbieren (mochten er bieren overblijven dan mag je die uiteraard zelf houden)
  • Bierbeschrijvingen

Het is ook mogelijk om de koeltonnen in te zetten voor:

  • feestje met enkele soorten speciaalbier in plaats van complete proeverij
  • gelegenheid waarbij je maar één speciaalbierstijl wilt schenken
  • proeverij met meer of minder soorten bier dan de vijf speciaalbieren die wij geselecteerd hebben.

Enthousiast na het lezen van deze tekst? Bekijk hier het aanbod en/of neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Speciaalbierproeverij met barbecue

Wat is er nu lekkerder dan de combinatie speciaalbier en barbecueën. Terwijl het

Speciaalbier en barbecuevlees

Bierproeverij in combinatie met barbecue

vlees gebraden wordt op de barbecue geniet je van een heerlijk glas speciaalbier. Deze bieren zijn geselecteerd op het assortiment vlees bij de barbecue.

Omdat we bij Hellobier.nl ons richten op het selecteren van unieke speciaalbieren, laten we het verzorgen van de barbecue aan experts over. De barbecue en het kwaliteitsvlees bij de barbecue wordt verzorgd door Vers Vlees Boerderij Savelkouls uit Empel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

We zijn ook te vinden op verschillende evenementen

Speciaalbier is ook goed te combineren met een evenement. Bekijk hier waar wij zoal te vinden zijn.

Mail ons