Online bierabonnementen bestellen met blackfriday acties.

Vrijdag 29 november is het zover, Blackfriday. Een actie die vanuit Amerika is overgewaaid naar onder andere Nederland. En Hellobier kan natuurlijk niet achterblijven met een Blackfriday actie. Kortom, speciaalbier bestellen met korting. Hieronder een overzicht van de bierabonnementen met korting. De Blackfriday actie van Hellobier is geldig van 25 november t/m 2 december.

Actie nog niet geldig? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gebracht!

blackfriday 3 maanden bierabonnement

Ontvang 3 maanden een bierpakket

3 maanden bierabonnement met 10% korting per maand

Bestel een 3 maanden bierabonnement met 10% korting per maand. Ontvang 3 maanden lang iedere maand een bierpakket met 8 verschillende speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen. Maar je ontvangt niet alleen de speciaalbieren, nee je leert ook meer over speciaalbier in het algemeen, informatie over de brouwerij waar het bier vandaan komt en over de diverse bierstijlen die er zijn. Kortom, 3 maanden lang iedere maand genieten van bijzondere bieren.

Kortingscode: Helloblackfriday3

 

Ontvang 6 maanden een bierpakket

 

6 maanden bierabonnement met 5% korting per maand en een GRATIS opvouwbare koelemmer t.w.v. €18,50.

Bestel een 6 maanden bierabonnement en ontvang 5% korting per maand. Behalve het ontdekken van bijzondere bieren leer je 6 maanden lang steeds meer van bier in het algemeen, de brouwerijen en bierstijlen. En bij deze actie ontvang je bij het eerste pakket GRATIS een opvouwbare koelemmer t.w.v. €18,50.

Kortingscode: Helloblackfriday6

Ontvang 12 maanden een bierpakket

 

12 maanden bierabonnement

met 10% korting en een GRATIS opvouwbare koelemmer t.w.v. €18,50

Oke, niet genoeg aan 3 of 6 maanden lang een bierpakket? Bestel dan een 12 maanden bierabonnement en ontvang 10% korting per maand. De inhoud is hetzelfde als bij de bierabonnementen voor 3 of 6 maanden alleen dan ontvang je dus 12 maanden een bierpakket. Iedere maand andere speciaalbieren met informatie van herkomst, de brouwstijl en het specifieke biertje. Ook bij deze actie ontvang je bij het eerste pakket GRATIS een opvouwbare koelemmer t.w.v. €18,50.

Kortingscode: Helloblackfriday12