Online bierpakketten bestellen met blackfriday acties. Bestel bij Hellobier.

Vrijdag 29 november is het zover, Blackfriday. Een actie die vanuit Amerika is overgewaaid naar onder andere Nederland. En Hellobier kan natuurlijk niet achterblijven met een Blackfriday actie. Kortom, speciaalbier bestellen met korting. Hieronder een overzicht van de bierabonnementen met korting. De Blackfriday actie van Hellobier is geldig van 25 november t/m 2 december.

Actie nog niet geldig? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je wordt automatisch op de hoogte gebracht!

Proefbox met 25% korting

Geniet thuis van een bierproeverij van diverse speciaalbieren. In een proefbox zitten acht verschillende speciaalbieren van acht verschillende brouwerijen. Maar je ontvangt meer dan alleen speciaalbier. Je leert ook meer over bier in het algemeen, de brouwerij en verschillende bierstijlen. Met een van de speciaalbieren is een kookrecept gecombineerd zodat je dat bier ook kunt foodpairen.

Kortingscode: Helloblackfriday1

Koelemmer met 10 verschillende speciaalbieren

Koelemmer met 10 verschillende speciaalbieren met 10% korting

Bestel een opvouwbare koelemmer met daarin 10 verschillende speciaalbieren. De koelemmer is ideaal om je bieren gekoeld ergens mee naartoe te nemen. Aan de koelemmer zit een bieropener gevestigd zodat deze ook altijd binnen handbereik is. De 10 verschillende speciaalbieren zijn afkomstig van 10 verschillende brouwerijen. Bij dit pakket is een kaartje toegevoegd waarop wordt uitgelegd hoe je het beste bier kunt proeven. Zo kun je andere bierproevers meenemen in een bierproeverij en kom je over als een deskundige bierproever.

Kortingscode: Helloblackfriday10

 

Koelemmer met vijf keer twee dezelfde speciaalbieren

Koelemmer met 5 x 2 dezelfde bieren met 15% korting

Wil je een flesje niet delen maar met zijn tweeën van vijf verschillende speciaalbieren genieten? Bestel dan een koelemmer met vijf verschillende speciaalbieren in setjes van twee. De vijf verschillende speciaalbieren zijn afkomstig van vijf verschilende brouwerijen. Bij dit pakket is een kaartje toegevoegd waarop wordt uitgelegd hoe je het beste bier kunt proeven. Ontdek samen unieke bieren en de verhalen achter de bierstijlen en brouwerijen.

Kortingscode: Helloblackfriday52