Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren
0
Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren

Door Rik, 3 juli 2024

Bier Adventskalender 2024: Bestel tijdelijk met pre-order korting!

BREAKING NEWS! Hellobier & CraftOnly bundelen krachten.

Vandaag hebben we groot nieuws voor alle bierliefhebbers! Hellobier en CraftOnly hebben de handen ineengeslagen en gaan vanaf nu gezamenlijk verder onder de naam Hellobier. Deze spannende samenwerking markeert een nieuw tijdperk voor speciaalbierliefhebbers in Nederland. Als kers op de taart presenteren we met trots onze eerste gezamenlijke lancering: de Bier Adventskalender 2024, getiteld "Merry Beermas".

Merry Beermas: De Ultieme Bier Adventskalender 2024

De zomer is net begonnen (al laat het weer ons wat anders denken ;), maar onze Bier Adventskalender is alvast te reserveren voor een mooi pre-order prijsje. Wat is er nu beter dan aftellen naar Kerstmis met een dagelijkse verrassing in de vorm van een heerlijk speciaalbier? Onze Bier Adventskalender 2024 biedt precies dat en nog veel meer. Hier zijn enkele redenen waarom de Merry Beermas Adventskalender een must-have is voor elke bierliefhebber:

  • 24 Heerlijke Speciaalbieren: Geniet elke dag van een nieuw speciaalbier van 1 december tot aan Kerstmis.
  • Exclusieve Pre-order Korting: Bestel nu en betaal tijdelijk slechts €69,99 in plaats van €92,50. Dat is slechts €2,92 per speciaalbier!
  • Uniek Doosdesign: Het vrolijke en feestelijke ontwerp maakt de kalender een perfect cadeau.
  • Samenwerking met Bierista: De kalender is samengesteld in samenwerking met de biersommeliers van Bierista, wat garant staat voor kwaliteit en diversiteit.
  • Untappd-proof: Tenminste 8 van de bieren in de kalender zijn niet eerder uitgebracht en dus een primeur voor elke bierkenner.
  • Niet in de Supermarkt: De overige bieren zijn unieke vondsten die je niet zomaar in de supermarkt vindt.

Bestel nu en verzeker jezelf van de Beste Deal!

De levering van de Bier Adventskalender vindt plaats in november, ruim op tijd voor de start van december. Door nu te bestellen, verzeker je jezelf van de scherpst mogelijke prijs én ben je verzekerd van een exemplaar, want op=op!

De Toekomst van Hellobier

Met de krachtenbundeling van Hellobier en CraftOnly zetten we een grote stap richting een breder en nog spannender assortiment speciaalbieren. Ons doel blijft onveranderd: jou voorzien van de beste bieren uit binnen- en buitenland, eenvoudig online te bestellen en snel thuisbezorgd.

Volg ons op onze sociale mediakanalen voor de laatste updates en exclusieve aanbiedingen. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze producten? Bezoek dan onze website of neem contact op met onze klantenservice. Samen toosten we op een mooie toekomst vol bierplezier!

Bezoek de Hellobier Bier Adventskalender pagina en plaats je pre-order vandaag nog!


Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en acties door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Mis geen enkele update en profiteer als eerste van onze speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Proost op een mooie samenwerking en een heerlijke kerstperiode vol speciaalbier!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »