Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren
0
Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren

Door Rik, 17 oktober 2024

Ontdek de nieuwe Alcoholvrije Bier Adventskalender van Hellobier!

Ben je klaar om op een unieke manier af te tellen naar de feestdagen, zonder de alcohol? Bij Hellobier zijn we trots om onze gloednieuwe Alcoholvrije Bier Adventskalender te introduceren! Deze kalender is speciaal samengesteld voor bierliefhebbers die willen genieten van de geweldige smaken van speciaalbier, maar zonder alcohol. Of je nu bewuster met alcohol om wilt gaan of gewoon wilt genieten van de diversiteit die alcoholvrij bier te bieden heeft, deze kalender is dé perfecte manier om de decembermaand te vieren.

Bestel jouw kalender vandaag nog met €12,50 pre-order korting via deze link. Wil je liever de variant mét alcohol? Bekijk hier de reguliere bier adventskalender.

Wat zit er in de alcoholvrije bier adventskalender?

Alcoholvrije bier adventskalender 2024

SPOILER ALERT: Niet iedereen wil van tevoren weten welke bieren er in het pakket zitten, want de verrassing maakt het afwachten juist extra leuk! Voor degenen die liever niets willen weten, sla deze sectie over en bestel direct via de Alcoholvrije Bier Adventskalender pagina.

Voor wie wel nieuwsgierig is, de Alcoholvrije Bier Adventskalender van Hellobier bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van 24 alcoholvrije en alcoholarme bieren. Deze selectie biedt een verrassende diversiteit aan smaken en bierstijlen uit binnen- en buitenland. Hieronder een voorproefje van enkele bieren die je kunt verwachten:

  1. Rabauw Witte Woetseling – Een verfrissend witbier met een zachte smaak, perfect voor de liefhebbers van een lichte tarwebasis. Dit bier is ideaal voor een rustige decemberavond.

  2. Muifel Careless Sipper – Een heerlijke alcoholvrije IPA met een mooie hopbitterheid. Voor de IPA-liefhebbers die toch die krachtige smaken willen ervaren, zonder de alcohol.

  3. Funky Falcon 0,2 – Een alcoholvrije pale ale die bruist van fruitige tonen en een zachte afdronk. Dit bier brengt je meteen in een feestelijke stemming.

  4. La Trappe Nillis – Dit alcoholarme bruine bier brengt een diepe, robuuste smaak met een lichtzoete afdronk. Het perfecte winterbier voor wie van donkere bieren houdt.

  5. VandeStreek Funhouse – Een NEIPA (New England IPA) zonder alcohol, maar vol van smaak. Deze bierstijl staat bekend om zijn fruitige en hazy karakter.

  6. Lervig No Worries Mango – Een exotisch en fruitig alcoholvrij bier met een flinke kick van mango. Dit is een perfecte keuze voor liefhebbers van tropische smaken.

  7. Pohjala Prenzlaur – Deze alcoholvrije sour biedt een verfrissend zuurtje dat perfect past bij de feestdagen. Ideaal voor wie van een lichtzure twist houdt.

  8. Bird Brewery Non Alk – Een heerlijke White IPA, een kruising tussen een IPA en witbier. Dit bier biedt een mooie balans tussen citrusachtige bitterheid en tarwetoetsen.

De selectie omvat daarnaast bieren van grote internationale brouwerijen, zoals Leffe Bruin en Affligem Wit, maar ook verrassende smaken van kleinere, ambachtelijke brouwerijen. Dit alles maakt de kalender tot een gevarieerde reis door de wereld van alcoholvrije speciaalbieren.

Alcoholvrije Adventskalender

Waarom kiezen voor een alcoholvrije adventskalender?

Er zijn tal van redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor alcoholvrije opties, en deze kalender sluit daar perfect bij aan. Hier zijn enkele voordelen van de alcoholvrije adventskalender:

  1. Genieten zonder kater – Met de alcoholvrije adventskalender kun je elke dag genieten van een speciaalbier zonder de nadelen van alcohol. Zo kun je ook de volgende dag fris en energiek beginnen, zonder zorgen over een kater.

  2. Perfect voor de bewuste drinker – Of je nu alcohol volledig wilt vermijden of je alcoholinname wilt beperken, deze kalender geeft je de mogelijkheid om te genieten van de variëteit en complexiteit van speciaalbier zonder de alcohol.

  3. Diversiteit aan smaken – Alcoholvrije bieren hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt in kwaliteit en smaak. De bieren in deze kalender laten zien hoe veelzijdig de wereld van alcoholvrij bier is geworden. Van fruitige sours tot rijke, donkere bieren – er is voor ieder wat wils.

  4. Gezelligheid zonder grenzen – De feestdagen draaien om gezelligheid en samen zijn. Met deze kalender kun je zonder zorgen meedoen met het feestgedruis en genieten van een lekker biertje zonder je zorgen te maken over alcohol. Bovendien kun je de bieren delen met familie en vrienden, zelfs als zij geen alcohol drinken.

De bierstijlen in de kalender

De bieren in de adventskalender zijn afkomstig van zowel Nederlandse als internationale brouwerijen, en de selectie biedt een breed scala aan bierstijlen. Hier zijn enkele van de stijlen die je kunt verwachten:

  • Witbier: Zoals de Witte Woetseling en Affligem Wit. Deze bieren zijn verfrissend, licht en vaak kruidig, perfect voor een ontspannen avondje.

  • IPA: Onder andere de Muifel Careless Sipper en Lervig No Worries Mango. Deze bieren staan bekend om hun hoppige karakter en complexe smaak.

  • Pale Ale: Bieren zoals de Funky Falcon 0,2 bieden een fruitig, hoppig profiel zonder de alcohol. Pale ales zijn licht maar vol van smaak.

  • Blond: De kalender bevat ook enkele alcoholvrije blonde bieren, zoals de Cornet Alcoholvrij en de Chouffe Alcoholvrij, die heerlijk zacht en toegankelijk zijn.

  • Fruitbier: Voor de liefhebbers van een zoetere smaak zijn er fruitige bieren zoals de Kasteel Rouge en Lindeboom Kersenradler. Deze bieren bieden een mooie balans tussen fruitigheid en frisheid.

  • Sour: Sours, zoals de Pohjala Prenzlaur, zijn verfrissend met een lichtzure smaak. Perfect voor liefhebbers van een spannende en unieke smaakervaring.

  • Donkere bieren: Voor degenen die van wat stevigere, donkere smaken houden, zijn er bieren zoals de Nillis en de Budels Malty Dark, met rijke moutige tonen en een subtiele zoetheid.

Pre-order korting en verzendinformatie

De Alcoholvrije Bier Adventskalender van Hellobier is nu beschikbaar voor pre-order met een aantrekkelijke korting van €12,50! Bovendien is de prijs inclusief verzendkosten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je extra besparen? Bestel dan samen met vrienden en ontvang een vriendenkorting bij de aankoop van twee of meer kalenders.

De kalenders worden in november verzonden, zodat je op tijd klaar bent om af te tellen naar de feestdagen. Je kunt de kalender ook als cadeau laten versturen naar een vriend of familielid die graag alcoholvrije bieren drinkt. Dit maakt het de perfecte verrassing voor onder de kerstboom!

Bestellen

Wil je deze unieke kalender niet missen? Bestel dan snel jouw exemplaar via onze website en verzeker jezelf van een plek in de alcoholvrije bierbeleving van dit jaar. Of je nu een ervaren bierliefhebber bent of juist iemand die minder bekend is met alcoholvrij bier, deze adventskalender biedt voor ieder wat wils.

Je kunt je kalender eenvoudig bestellen via deze link: Alcoholvrije Bier Adventskalender.

Liever de versie mét alcohol? Bekijk hier de reguliere bier adventskalender.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »