Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren
0
Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren

Door Rik, 11 september 2024

Rimor Brewery: Ontdek de avontuurlijke bieren uit Maasmechelen

Ben je op zoek naar speciaalbieren die de grenzen verleggen? Dan is Rimor Brewery uit Maasmechelen, België, dé brouwerij die je moet leren kennen. Rimor is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘ontdekken’, en dat is precies waar deze brouwerij voor staat: avontuurlijke smaken en unieke bierervaringen. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van Rimor Brewery en hun bijzondere bieren, die je natuurlijk ook kunt bestellen via Hellobier.

Het Verhaal Achter Rimor Brewery

Rimor Brewery werd in 2020 opgericht door drie vrienden die een passie delen voor reizen en het ontdekken van nieuwe smaken. Geïnspireerd door hun avonturen over de hele wereld besloten ze om diezelfde nieuwsgierigheid en passie te vertalen naar hun bieren. De naam ‘Rimor’ betekent niet voor niets ‘ontdekken’ in het Latijn: elk bier dat zij brouwen nodigt je uit om nieuwe smaken en ervaringen te ontdekken.

Het Team en Hun Filosofie

Het team achter Rimor Brewery bestaat uit gedreven bierliefhebbers die geloven dat elk bier een avontuur moet zijn. Ze combineren traditionele brouwmethodes met moderne technieken en internationale invloeden. Hierdoor zijn hun bieren niet alleen uniek in smaak, maar ook verrassend in hun benadering van het brouwproces. Rimor Brewery streeft ernaar om de beste ingrediënten te gebruiken en constant te experimenteren met nieuwe recepten om zo de beste speciaalbieren te creëren.

Wil je het team beter leren kennen? Bezoek hun Instagram-pagina of bekijk een interessante YouTube-video waarin ze vertellen over hun filosofie en brouwproces.

De Bieren van Rimor Brewery

De bieren van Rimor Brewery zijn avontuurlijk en vol karakter. Of je nu op zoek bent naar een frisse IPA of juist houdt van donkere, complexe smaken, Rimor heeft voor elke bierliefhebber wel iets te bieden. Hier zijn een paar van hun meest populaire bieren:

  • Rimor Messner IPA: Een avontuurlijke India Pale Ale met een krachtige hopbitterheid en verfrissende tonen van citrus en tropisch fruit. Een must-try voor iedere IPA-liefhebber. Bekijk de Rimor Messner IPA op Hellobier.

  • Rimor Colombo Blond: Dit Belgische blonde bier is een ode aan de klassieke Belgische brouwtraditie, maar met een moderne twist. Het is een smaakvolle balans tussen moutige zoetheid en een verfrissende hopbitterheid. Bekijk de Rimor Colombo Blond op Hellobier.

De bieren van Rimor nodigen je uit om grenzen te verleggen en nieuwe smaken te ontdekken. Elk biertje is een avontuur op zich!

Innovatie & Experimenteren

Wat Rimor Brewery echt bijzonder maakt, is hun onophoudelijke drang om te innoveren. Hun brouwproces is een continue zoektocht naar nieuwe smaken, waarbij ze niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden. Door te experimenteren met verschillende hopsoorten, giststammen en ongebruikelijke ingrediënten zoals kruiden en fruit, blijven ze hun bierassortiment vernieuwen. Dit maakt Rimor niet alleen een brouwerij voor de doorgewinterde bierkenner, maar ook voor de nieuwsgierige drinker die altijd op zoek is naar iets nieuws.

Blijf op de hoogte van hun laatste experimenten en nieuwe releases via hun Instagram.

Bezoek Rimor Brewery

Hoewel Rimor Brewery nog relatief jong is, bieden ze al unieke mogelijkheden om hun bieren te ervaren. Regelmatig organiseren ze evenementen en proeverijen waarbij je hun nieuwste bieren kunt ontdekken. Een bezoek aan de brouwerij in Maasmechelen is een echte aanrader voor elke bierliefhebber die op zoek is naar een unieke ervaring.

Voor meer informatie over aankomende evenementen en proeverijen, bezoek hun website.

Bestel Rimor Bieren Online

Ben je benieuwd geworden naar de avontuurlijke bieren van Rimor Brewery? Gelukkig hoef je niet helemaal naar Maasmechelen te reizen om ze te proberen. Je kunt eenvoudig de bieren van Rimor online bestellen via Hellobier. Of je nu een fan bent van IPA's of liever een klassieke blond drinkt, Rimor heeft altijd iets nieuws te bieden.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »