Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze producten of diensten? Bekijk de veelgestelde vragen over Hellobier.
Staat je vraag er niet tussen? Dan helpen we je uiteraard verder op een andere manier.

1 + 6 = ?

Hellobier Winkel

Verlengde Noordkade 14

5462 EH, Veghel

info@hellobier.nl

Telefoonnummer: 0413-782157
Whatsapp: 06-38641578

Hellobier B.V.

Onderwijsboulevard 195E

‘s-Hertogenbosch

info@hellobier

Hellobier

Kvk: 80752748

Veelgestelde vragen

Je ontvangt elke maand een pakket, zo lang je abonnement loopt. Dat geld natuurlijk alleen voor de abonnementen en niet voor de thema- of eenmalig pakketten. Die ontvang je een keer. Wil je dus geen abonnementsvorm? Kies dan voor een eenmalig- of thema pakket.

Helaas is dat niet mogelijk. Onze boxen zijn samengesteld voor een breed scala aan bierliefhebbers. Er zit dus veel variatie in het bierpakket. We hopen wel dat je ons even laat weten als je iets niet zo lekker vind. Hoe meer mensen het laten weten hoe lekkerder onze boxen worden in de toekomst.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Je sluit een abonnement af voor 3, 6 of 12 maanden. We passen de prijzen van de box aan naar de looptijd van het abonnement. Het abonnement houdt op na de gekozen periode. Tegen die tijd krijg je van ons bericht.

Om een indruk te krijgen van de inhoud van onze speciaalbierboxen zou je een kijkje kunnen nemen in onze Bierografie. Op het moment dat de boxen verzonden zijn zetten we de inhoud zo snel mogelijk online!

Die mogelijkheid is er, maar we doen ons best om de horecamerken tot een minimum te beperken. Onze pakketten gaan door heel Nederland. Het zou voor kunnen komen dat er toevallig een speciaalbier in de box zit uit jouw omgeving die ook bij de lokale slijterij te koop is.

Stuur ons even een mailtje. Serieus, doen! Hier doen we het voor. De pakketten bieden de uitgelezen kans voor kleine brouwerijen om hun bier kennis te laten maken aan het grote publiek.

Nee. We sturen elke maand 8 verschillende flessen speciaalbier naar je toe. Het zou wel voor kunnen komen dat er bijvoorbeeld twee ‘blond’ of ‘dubbel’ in je pakket zitten, maar die zijn altijd van verschillende brouwerijen.