Speciaalbier onder de kerstboom

Digitale kerstborrel

2020 wordt het jaar waar op een andere manier een kerstborrel georganiseerd moet worden dan voorgaande jaren. Veel bedrijven zullen een alternatieve kerstborrel organiseren in plaats van de traditionele kerstborrel op de zaak of in een horecagelegenheid in de buurt. En Hellobier heeft daar dé oplossing voor. De digitale kerstborrel waarbij iedere deelnemer een bierpakket thuis ontvangt en deelneemt aan een online bierproeverij.

Iedere deelnemer ontvangt een bierpakket waarmee hij of zij kan deelnemen aan een online bierproeverij. 


Digitale kerstborrel

Wat proeven we?

De bierselectie in het bierpakket is onderling af te stemmen. Natuurlijk houden we rekening met de wensen van bierstijlen en met het seizoen. Heerlijke winterse bieren om de koude donkere dagen beter door te komen.

Wanneer?

Jij bepaalt wanneer je de digitale kerstborrel plaatsvindt. De bierproeverij is op ieder moment te organiseren. Houd er rekening mee dat de pakketten circa 5 werkdagen van te voren verzonden dienen te worden. 

Waar?

Gewoon thuis op de bank kun jij deelnemen aan de digitale kerstborrel.

Hoe proef je mee?

Laat via de mail weten hoeveel personen er deelnemen en wanneer je de digitale kerstborrel wilt organiseren. Hellobier zorgt voor de bierselectie, verzending en live bierproeverij. Mailen kan naar: info@hellobier.nl 


Wat is een digitale kerstborrel van Hellobier?

digitale kerstborrel

Hellobier kan verschillende speciaalbieren selecteren die de deelnemers thuis ontvangen. Het bierpakket bestaat uit 8 speciaalbieren waarvan er 4 bieren worden geproefd en besproken tijdens een online bierproeverij. Tijdens deze online bierproeverij als digitale kerstborrel komen de deelnemers meer te weten over de bieren, bierstijlen, brouwerijen en wordt er natuurlijk ook uitleg gegeven over waar je op kunt letten bij het proeven van bier.

Hoe werkt een digitale kerstborrel van Hellobier?

digitale kerstborrel

Als je als organisatie interesse hebt in een digitale kerstborrel van Hellobier worden er bierpakketten met 8 bieren toegestuurd naar de deelnemers. Als organisator spreek je met ons af:

  • wanneer de digitale kerstborrel plaatsvindt
  • hoeveel deelnemers er zijn
  • welke bieren je wilt proeven tijdens de digitale kerstborrel
  • via welk communicatiekanaal het georganiseerd wordt (Google Meets, Microsoft Teams, YouTube)

Bekijk de eerste online bierproeverij van Hellobier:

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

Het is logisch dat de pakketten naar verschillende adressen verzonden moeten worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één factuur voor alle bierpakketten van de digitale kerstborrel. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de digitale kerstborrel van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen