Dois Corvos
Brouwerij Dios Corvos
De brouwerij is gevestigd in Lissabon en werd in 2015 opgericht door Susana Cascais en Scott Steffens. Ze zijn een creatieve en innovatieve brouwerij die een breed scala aan stijlen produceert, met 3 tot 4 nieuwe releases per maand.
Een aantal bieren die ze graag brouwen
Lager: Ze maken een aantal heerlijk frisse lagers en pilseners die u het hele jaar door kunt drinken.
IPA's en Hop-Forwards: Heerlijke en verse NEIPA's, IPA's, dubbele NEIPA's en een steeds veranderend assortiment hop forward-bieren.
De donkere kant: Ze zijn ook dol op donkere, moutige en geroosterde bieren. Daarom hebben ze altijd een aantal rijke en smaakvolle imperial stouts, barleywines, quads en andere grote bieren in huis.
Wild en Sour: Last but not least maken ze een serieuze hoeveelheid gemengde fermentatie en Sours, waarbij ze werken met wilde gist en bacteriën om een diepte van karakter en zuurgraad te creëren. Ze houden er ook van om te spelen met fruit, wijnmost, specerijen en ze dagen zich zelf uit om voorop te lopen in het brouwen.
Finisterra is een Imperial Stout m...
Finisterra is een Imper...
Overige categorieën in Brouwerijen
Dois Corvos
Brouwerij Dios Corvos
De brouwerij is gevestigd in Lissabon en werd in 2015 opgericht door Susana Cascais en Scott Steffens. Ze zijn een creatieve en innovatieve brouwerij die een breed scala aan stijlen produceert, met 3 tot 4 nieuwe releases per maand.
Een aantal bieren die ze graag brouwen
Lager: Ze maken een aantal heerlijk frisse lagers en pilseners die u het hele jaar door kunt drinken.
IPA's en Hop-Forwards: Heerlijke en verse NEIPA's, IPA's, dubbele NEIPA's en een steeds veranderend assortiment hop forward-bieren.
De donkere kant: Ze zijn ook dol op donkere, moutige en geroosterde bieren. Daarom hebben ze altijd een aantal rijke en smaakvolle imperial stouts, barleywines, quads en andere grote bieren in huis.
Wild en Sour: Last but not least maken ze een serieuze hoeveelheid gemengde fermentatie en Sours, waarbij ze werken met wilde gist en bacteriën om een diepte van karakter en zuurgraad te creëren. Ze houden er ook van om te spelen met fruit, wijnmost, specerijen en ze dagen zich zelf uit om voorop te lopen in het brouwen.