Hellobier neemt Uw Bierspecialist over van Multi Bier

Per 2 november 2020 wordt Uw Bierspecialist overgenomen door Hellobier.
Uw bierspecialist is gevestigd op de Noordkade in Veghel. De bierwinkel zal onder de naam Hellobier verder gaan als bierwinkel in combinatie met webshop en mogelijkheden voor (online) bierproeverijen.

Na verkoop van Uw Bierspecialist blijft er een intensieve samenwerking bestaan tussen Multi Bier en Hellobier. Door deze stap kan Hellobier het assortiment uitbreiden en kan Multi Bier zich meer focussen op andere taken.

Wie is Hellobier?

Hellobier is in 2016 opgericht door Job Nijhoff. Van oorsprong een webshop in bierabonnementen en bierpakketten. Sinds 2018 verzorgt Hellobier ook bierproeverijen op locatie. Sinds de coronacrisis organiseert Hellobier regelmatig ook online bierproeverijen voor (besloten) groepen.

Wat betekent dit voor de huidige klanten van de winkel?

De trouwe klanten van Uw Bierspecialist zullen weinig merken van de veranderingen. De gespaarde punten blijven behouden en het assortiment zal niet meteen drastisch veranderen. Op den duur zal het assortiment en de mogelijkheden van bierpakketten wel veranderen. Merendeel van het personeel blijft ook om de klanten in de winkel te helpen en te adviseren in de bierkeuzes.

Wat gaat er veranderen?

Hellobier wordt een combinatie van fysieke winkel en webshop. De bierpakketten kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald worden in de winkel. Vanuit de winkel worden er ook bierproeverijen op locatie geleverd of een online bierproeverij georganiseerd. Job en het personeel ontvangt de bierliefhebbers graag in de winkel om meer uitleg te geven over de mogelijkheden.

 

Maak kennis met Hellobier!

Op zaterdag 28 november tussen 19.00 en 21.00 organiseert Hellobier een online bierproeverij. Jij kunt thuis genieten van diverse speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd. Terwijl je thuis op de bank zit worden de bieren geproefd en besproken. De bierpakketten zijn te bestellen in de webshop of je kunt ze ophalen in de winkel in Veghel.