Online bierproeverij Vaderdag

De horeca mag voorzichtig weer open maar helaas door de maatregelen van Corona COVID 19 zijn er beperkte plaatsen. En je vader verdient natuurlijk wel een goed glas bier die hij op zijn gemak kan opdrinken. Om in tijden van COVID 19 toch een bijzondere dag van vaderdag te maken organiseert Hellobier een online bierpoeverij op vaderag.

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen online bier te proeven

21 juni tussen 16.00 en 18.00 (op een later moment terugkijken kan ook ;))


Wat proeven we?

Job van Hellobier heeft vier verschillende speciaalbieren geselecteerd. Ieder bier wordt geïntroduceerd met een verhaal over het bier, de brouwerij, bierstijl en bier proeven algemeen. De selectie van vier speciaalbieren zit twee keer in één pakket

Wanneer?

21 juni tussen 16.00 en 18.00 uur

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit een locatie in Den Bosch.

Hoe proef je mee?

Bestel voor 16 juni (i.v.m. huidige levertijden) het pakket voor je vader (en jezelf) om mee te kunnen doen met de online bierproeverij. Zet je bierpakket koud. Volg ons Youtube kanaal. En geniet van een mooie selectie speciaalbieren.

Het is ook mogelijk een bierpakket MET foodpairing te bestellen. 


Wat is een online bierproeverij van Hellobier?

Hellobier heeft verschillende bieren van diverse brouwerijen geselecteerd. De bieren worden in een bierpakket de week voor vaderdag naar het gewenste adres toegestuurd. Via een livestream op Youtube wordt ieder speciaalbier geïntroduceerd. In een tijd van 1,5 tot 2 uur kom je meer te weten over de speciaalbieren terwijl je ze proeft.

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit acht bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij van Hellobier ook acht speciaalbieren verdeeld in vier keer twee.

Bij ieder pakket kan je deelnemen aan onze online bierproeverij. De informatie over onze bieren kan je vinden op het kaartje met QR code bij de verpakking. Volg alvast ons Youtube kanaal.

Bekijk de eerste online bierproeverij van Hellobier:

Waar bestel ik een online bierproeverij bij Hellobier?

Het speciaalbier pakket dat speciaal voor vaderdag samengesteld is bestel je in de webshop.

Of te bestellen in combinatie met foodpairing.

 

 

 

 

 

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

Houd je in deze tijd nog genoeg afstand en zie je elkaar niet op hetzelfde adres? Dan is het mogelijk om meerdere pakketten naar meerdere adressen te verzenden. Vul dan het contactformulier in met de adressen en een emailadres voor de track & trace code.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen