Online bierproeverij

Wil jij op een willekeurig moment genieten van een online bierproeverij? Dat kan met een bierpakket van Hellobier. Terwijl jij thuis geniet van de geselecteerde speciaalbieren verteld Job meer over het bier, de brouwerijen, bierstijlen en bier proeven in het algemeen. Nodig daarom vrienden uit en leer meer over speciaalbier tijdens de online bierproeverij van Hellobier.

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen online bier te proeven


Wat proeven we?

Er zitten 8 speciaalbieren samengevoegd in het bierpakket van Hellobier.nl. Vier verschillende bieren van vier schillende brouwerijen. Ieder bier zit twee keer in het pakket. De selectie speciaalbieren bestaat uit:

B4 Saison van Bering brouwerij uit Purmerend
Saense IPA van Brouwerij van Breugem uit Zaandijk
Tripel van Grutte Pier uit Leeuwarden
Houdoe & Bedankt van Brouwerij D’n Draok uit Den Bosch

Wanneer?

Jij bepaald wanneer je de online bierproeverij volgt. De bierproeverij is op ieder moment te starten en terug te kijken. 

Wist je dat de beste tijd om te proeven rond 11 uur ’s ochtends is ;).

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit een locatie in Den Bosch.

Hoe proef je mee?

Bestel het online bierproeverij pakket in de webshop van Hellobier. Het pakket wordt binnen twee dagen verzonden. De bestelling is volledig te volgen via track & trace code. 


Wat is een online bierproeverij van Hellobier?

Hellobier heeft verschillende bieren van diverse brouwerijen geselecteerd. De bieren worden één voor één besproken en geïntroduceerd. De informatie die gedeeld wordt gaat onder andere over het bier, de brouwerijen, bierstijlen en bier proeven in het algemeen.

Deze online bierproeverij is eerder live opgenomen waardoor er ook vragen in beeld komen van de kijkers van toen.

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit 8 bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij van Hellobier op vrijdag en zondag alle 4 de speciaalbieren 2x.

De bierselectie van de online bierproeverij bestaat uit:

  • B4 Spicy Saison van Berging Brouwerij
  • Saense IPA van brouwerij van Breugem
  • Tripel van Grutte Pier
  • Houdoe & Bedankt van brouwerij D’n Draok

Bij ieder pakket kan je deelnemen aan onze online bierproeverij. De informatie over onze bieren kan je vinden op het kaartje met QR code bij de verpakking. Volg alvast ons Youtube kanaal.

Bekijk de eerste online bierproeverij van Hellobier:

Waar bestel ik een online bierproeverij bij Hellobier?

Het speciaal samengestelde bierpakket is te bestellen in de webshop. 

 

 

 

 

 

 

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

Uiteraard kan er ook als groep besteld worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één betalingsverzoek voor alle bierpakketten. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de online bierproeverij van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen