Online bierproeverij

In tijden van het Coronavirus COVID-19 is horeca gesloten, mogen we niet zo veel naar buiten en moeten we social fysiek contact zoveel mogelijk vermijden. Begrijpelijke keuzes van de overheid maar wel saai, toch? Maar om het saai thuis zitten te verbreken heeft Hellobier iets bedacht. Namelijk een online bierproeverij! Zo brengen wij mensen samen.

Steun de Brabantse speciaalbier brouwers door samen online bier te proeven

10 April om 20:00 uur


Wat proeven we?

Brabantse speciaalbieren

Wanneer?

10 april 20:00 uur 

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit Bistro het Groote Genoegen in Den Bosch.

Hoe proef je mee?

Bestel voor 6 april (i.v.m. huidige levertijden) het pakket voor jezelf, je buren, vrienden, en familie om mee te kunnen doen met de online bierproeverij. Zet je bierpakket koud. Volg ons Youtube kanaal. En geniet van onze Brabantse speciaalbieren.


Wat is een online bierproeverij van Hellobier?

Hellobier heeft 4 verschillende bieren van 4 verschillende brouwerijen geselecteerd. Tijdens de bierproeverij staat Brabant centraal. Dus alle speciaalbieren van de online bierproeverij van Hellobier zijn afkomstig uit Brabant. De bieren variëren in bierstijlen en ieder speciaalbier wordt met een verhaal geïntroduceerd.

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit 8 bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij van Hellobier alle 4 de speciaalbieren 2x.

Bij ieder pakket kan je deelnemen aan onze online bierproeverij. De informatie over onze bieren kan je vinden in de kaartjes bij verpakking. Volg alvast ons Youtube kanaal.

Waar bestel ik een online bierproeverij bij Hellobier?

Het speciaal samengesteld Brabants speciaalbierpakket is nu te bestellen. Hiemee steunt u speciaalbier brouwers uit oa. Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Zo hebben brouwerij Pinterman, ‘t Meuleneind, D’n Draok en Stadsbrouwerij Eindhoven een bijdrage geleverd aan het pakket met in totaal 8 speciaalbiertjes.

 

 

 

 

 

 

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

In deze tijd moeten we dan wel afstand houden van elkaar. Uiteraard kan er ook als groep besteld worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één betalingsverzoek voor alle bierpakketten. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de online bierproeverij van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen