Online bierproeverij

In tijden van het Coronavirus COVID-19 is horeca gesloten, mogen we niet zo veel naar buiten en moeten we social fysiek contact zoveel mogelijk vermijden. Begrijpelijke keuzes van de overheid maar wel saai, toch? Maar om het saai thuis zitten te verbreken heeft Hellobier iets bedacht. Namelijk een online bierproeverij! Zo brengen wij mensen samen. Na drie succesvolle online bierproeverijen volgen er nu drie online bierproeverijen dagelijks achter elkaar.

Ontdek bijzondere speciaalbieren en kom meer te weten over speciaalbier door samen online bier te proeven

29 mei om 20:00 uur | 30 mei om 20.00 uur | 31 mei om 20.00 uur


Wat proeven we?

Dagelijks een ander thema.

Vrijdag 29 mei: Brouwerij ’t Meuleneind
Zaterdag 30 mei: Amerkaanse bieren
Zondag 31 mei: Lowlander beer

Wil je alle drie de dagen meedoen met een online bierproeverij? Dan is er een festivalpakket te bestellen.

Wanneer?

29, 30 & 31 mei tussen 20:00 uur en 22.00 uur

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit een locatie in Den Bosch.

Hoe proef je mee?

Bestel voor 26 mei (i.v.m. huidige levertijden) het pakket voor jezelf, je buren, vrienden, en familie om mee te kunnen doen met de online bierproeverij. Zet je bierpakket koud. Volg ons Youtube kanaal. En geniet van onze Brabantse speciaalbieren.


Wat is een online bierproeverij van Hellobier?

Hellobier heeft verschillende bieren van diverse brouwerijen geselecteerd. Op vrijdag en zondag staat er één brouwer centraal. Op zaterdag proef je een selectie van Amerikaanse bieren. Je ontvangt in totaal 8 speciaalbieren in je pakket. Ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier, de brouwerij en bier proeven algemeen. Tussen de speciaalbieren door draaien verschillende dj’s muziek. De line up voor het festival:

Vrijdag 29 mei: Disco Daddies
Zaterdag 30 mei: Donny Summer
Zondag 31 mei: Dawn Panty

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit 8 bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij van Hellobier op vrijdag en zondag alle 4 de speciaalbieren 2x.

Het Amerikaans pakket bestaat uit 8 verschillende speciaalbieren.

Bij ieder pakket kan je deelnemen aan onze online bierproeverij. De informatie over onze bieren kan je vinden op het kaartje met QR code bij de verpakking. Volg alvast ons Youtube kanaal.

Bekijk de eerste online bierproeverij van Hellobier:

Waar bestel ik een online bierproeverij bij Hellobier?

De speciaal samengestelde speciaalbierpakketten zijn nu te bestellen via:

Vrijdag 29 mei: Brouwerij ’t Meuleneind
Zaterdag 30 mei: Amerkaanse bieren
Zondag 31 mei: Lowlander beer

Hiemee steunt u diverse speciaalbier brouwers en beleef je een leuke avond met speciaalbieren en muziek van diverse dj’s. 

Wil je alle drie de dagen meedoen met een online bierproeverij? Dan is er een festivalpakket te bestellen.

 

 

 

 

 

 

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

In deze tijd moeten we dan wel afstand houden van elkaar. Uiteraard kan er ook als groep besteld worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één betalingsverzoek voor alle bierpakketten. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de online bierproeverij van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen