Online speciaalbier festival

Na een aantal succesvolle online bierproeverijen volgt er van 29 t/m 31 mei een Hellobier online speciaalbier festival. Drie dagen genieten van een bierproeverij in combinatie met muziek van verschillende dj’s. Dagelijks een ander thema doordat er een bierpakket is samengesteld door brouwerij ‘t Meuleneind, USA Beer en Lowlander beer. Los te bestellen zodat je vanaf één dag mee kunt doen.

Maar om echt te genieten van het Hellobier online speciaalbier festival is er een Hellobier festival pakket samengesteld.

Inhoud festival pakket:

 • 12 speciaalbieren zodat je iedere dag kunt genieten van de bierselectie van 4 speciaalbieren
 • Leuke extra’s om in de festivalsferen te komen
 • Bij ieder bier maak je met je ordernummer automatisch kans op één van de 12 prijzen

 

Greep uit de prijzen:

 • Thuisbrouwpakket van Brewmonkey
 • Draok pakket van brouwerij D’n Draok
 • 3 x cadeaubon t.w.v. €25,00 van Bierbistro Het Groote Genoegen in Den Bosch
 • 3 maanden bierabonnement van Hellobier
 • 1 toegangskaartje voor 7th Sunday festival 2021

Geniet 3 dagen lang van online bierproeverijen in combinatie met muziek

29 t/m 31 mei om 20:00 uur


Wat proeven we?

29 mei: Bierselectie brouwerij ‘t Meuleneind

30 mei: Bierselectie USA Beer

31 mei: Bierselectie Lowlander Beer

Wanneer?

29 mei 20:00 uur 

30 mei 20.00 uur

31 mei 20.00 uur

Waar?

Youtubekanaal Hellobier.nl vanuit een gezellig ingerichte bar in Den Bosch.

Hoe proef je mee?

Bestel voor 26 mei (i.v.m. huidige levertijden) het pakket voor jezelf, je buren, vrienden, en familie om mee te kunnen doen met de online bierproeverij. Zet je bierpakket koud. Volg ons Youtube kanaal. En geniet van onze Brabantse speciaalbieren.


Wat is een online speciaalbier festival van Hellobier?

Hellobier heeft verschillende bieren van diverse brouwerijen geselecteerd. Op vrijdag en zondag staat er één brouwer centraal. Op zaterdag proef je een selectie van Amerikaanse bieren. Je ontvangt in totaal 8 speciaalbieren in je pakket. Ieder bier wordt geïntroduceerd met informatie over het bier, de brouwerij en bier proeven algemeen. Tussen de speciaalbieren door draaien verschillende dj’s muziek. De line up voor het festival:

 • Vrijdag 29 mei: Disco Daddies
 • Zaterdag 30 mei: Donny Summer
 • Zondag 31 mei: Dawn Panty

Hoe werkt een online bierproeverij van Hellobier?

De speciaalbieren die door Hellobier zijn geselecteerd worden samengevoegd in een Hellobier bierpakket voor dag 1, dag 2 of dag 3 of samengevoegd in het Hellobier festivalpakket. Omdat een bierpakket van Hellobier tijdens de bierabonnementen en thema pakketten uit 8 bieren bestaat, ontvang je voor deze online bierproeverij per dag van Hellobier een bierpakket van 8 speciaalbieren of het gezamenlijke pakket met 12 speciaalbieren.

Bij ieder pakket kan je deelnemen aan onze online bierproeverij. De informatie over onze bieren kan je vinden in de kaartjes bij verpakking. Volg alvast ons Youtube kanaal.

Hellobier BEERBINGO

Met het festivalpakket maak je automatisch kans op mooie prijzen. Tijdens de online bierproeverij wordt bij ieder speciaalbier een prijs uitgereikt aan één van de festivalgangers. Je ordernummer van een festivalpakket is een nummer waarmee je kans maakt op een prijs. Een aantal prijzen zijn:

 • Kaartje voor 7th Sunday festival 2021
 • Thuisbrouwpakket van Brewmonkey
 • Cadeaubonnen van het Groote Genoegen in Den Bosch

Bekijk de eerste online bierproeverij van Hellobier:

Waar bestel ik een bierpakket voor het online speciaalbier festival bij Hellobier?

Het speciaal samengesteld Hellobier festivalpakket is nu te bestellen. Hiermee geniet je 3 dagen lang van bijzondere speciaalbieren en ontdek je meer over bier in het algemeen en bier proeven.

Let op: T/m 26 mei te bestellen ivm de verzendtijden.

 

 

 

 

Bierpakketten voor meerdere personen en adressen bestellen?

In deze tijd moeten we dan wel afstand houden van elkaar. Uiteraard kan er ook als groep besteld worden. Om ervoor te zorgen dat je hiervoor niet meerdere bestellingen met verschillende adressen hoeft in te voeren kun je contact met ons opnemen via de mail. Zo zorgt Hellobier ervoor dat de pakketten afzonderlijk van elkaar worden toegestuurd naar het juiste adres en ontvang je één betalingsverzoek voor alle bierpakketten. Leuk om met collega’s, familie en/of vrienden tegelijk deel te nemen aan de online bierproeverij van Hellobier.

Ik wil meerdere bierpakketten bestellen