Om de drukte tijdens de feestdagen enigzins tegen te gaan heeft Hellobier een (h)ophaalpunt. Alle thema bierpakketten kunnen ook afgehaald worden. Daarnaast is er een aparte categorie waarin producten staan die alleen maar opgehaald kunnen worden. Een selectie van bierpakketten die opgehaald kunnen worden en direct cadeau kunnen worden gedaan.

Waar vind ik het (h)ophaalpunt van Hellobier?

Het (h)ophaalpunt van Hellobier vind je aan de rand van de winkel. Dit betekent dat jij niet de winkel in hoeft via de ingang maar buiten de winkel kunt wachten. Eén van de medewerkers van Hellobier zorgt ervoor dat jij je online bestelling krijgt.

Hoe werkt het (h)ophaalpunt van Hellobier?

Plaats online je bestelling en reken direct af. In de winkel ontvangen we deze bestellen en we zorgen ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk klaar staat. Alle bierpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en ingepakt. De inhoud van de thema bierpakketten lees je terug op de productinformatiepagina’s. De producten die alleen maar opgehaald kunnen worden variëren in inhoud. Maar wij beloven:

  • bierselectie van verschillende bieren
  • bierselectie van verschillende brouwerijen
  • ingepakt met liefde
  • informatie over hoe je bier proeft

Kan ik ook andere producten ophalen bij het (h)ophaalpunt van Hellobier?

Heb je grotere bestellingen, wil je andere producten dan die online staan of op een specifiek moment op komen halen? Laat het ons dat weten via de mail: info@hellobier.nl