Aanbod speciaalbieren in Conceptstore

Hellobier.nl ook te vinden in een fysieke winkel

In december 2018 is Hellobier.nl gestart met bier in een conceptstore aan te bieden. Hoewel de populariteit van online shoppen toeneemt heeft men natuurlijk ook nog de behoefte om producten offline te kopen. De voordelen van het bier in een conceptstore aan te bieden zijn dat je de producten direct kunt afrekenen en meenemen en dat je daarnaast ook geen verzendkosten betaald. Leuke bierpakketten als cadeau voor een ander of lekker voor jezelf om van te genieten.

Hellobier.nl zorgt voor bier in conceptstore

In welke conceptstore is Hellobier.nl te vinden?

De conceptstore waar Hellobier.nl in te vinden is heet ROS Conceptstore. ROS staat voor Rosmalen onderneemt samen. Een winkel die te vinden is midden in het centrum van Rosmalen, een dorpje naast Den Bosch. Rosmalen heeft sinds de zomer van 2018 een vernieuwd centrum met daarin een nieuwe  winkelstraat.

Bierpakketten en bedrukte items

 

 

Hellobier.nl biedt behalve bier in de conceptstore ook bedrukte items aan. Het bier wordt aangeboden in de bekende doosjes van Hellobier.nl die ook via de webshop worden verzonden. Maar in de shop hoeft niet alles verzendproof te zijn waardoor de bierpakketten ook meer als cadeauartikelen verpakt kunnen worden. Zoals een houten kistje met cellofaanfolie er omheen.

 

 

 

 

De bedrukte items die in de conceptstore te vinden zijn, zijn bieropeners met teksten zoals:

  • De beste papa
  • De liefste mama
  • De knapste zus
  • De stoerste broer
  • Gefeliciteerd
  • Bedankt

Daarnaast zijn er bedrukte kistjes te vinden waar een fles van 75 cl in kan. Hierop staan onder andere de teksten:

  • Bedankt
  • Gefeliciteerd

Bier in een kistjeAfhankelijk van wat er op de planning staat zullen deze teksten veranderen waardoor het passende cadeau’s kunnen

zijn voor onderwerpen als Valentijn, vaderdag, moederdag of feestdagen.

Benieuwd naar het huidige assortiment? Speciaal voor het aanbod in de conceptstore heeft Hellobier.nl een aparte facebookpagina aangemaakt.

Proost!