Kerstpakket met gepersonaliseerde gadgets

Speciaalbier en gepersonaliseerde kerstpakketten

Een ideale combinatie voor onder je kerstboom

Speciaalbier onder de kerstboom

Ieder jaar worstelen opdrachtgevers weer om een leuk kerstcadeau samen te stellen. Gaan ze voor een standaard kerstpakket die bij een groothandel in de buurt te verkrijgen is? Bestellen ze online een standaard kerstpakket? Of gaan ze voor iets unieks door te kiezen voor een gepersonaliseerd kerstpakket? En om het nog leuker te maken een gepersonaliseerd kerstpakket met speciaalbier.

Personaliseren

Kerstpakket gadgets gepersonaliseerd

Personaliseren van producten en pakketten is helemaal van deze tijd. Toch leuk als je medewerkers een pakket krijgen die net even anders is dan die van een collega doordat er een gepersonaliseerde item inzet. Door een kerstpakket persoonlijk te maken besteed je net wat meer aandacht aan het samenstellen van een kerstpakket dan een algemeen kerstpakket. Kerstpakketten kunnen natuurlijk ook persoonlijker gemaakt worden door het logo van het bedrijf erop te drukken.

Speciaalbier en kerstpakketten

Ook tijdens de feestdagen wordt er genoten van heerlijke speciaalbieren. Een compleet kerstdiner met speciaalbier of speciaalbier alleen bij het hoofdgerecht? Wil je het nog uitdagender maken dan is speciaalbier met kaas ook een heerlijke combinatie.

Uiteraard wordt speciaalbier ook gedronken tijdens verschillende borrels thuis of een kerstborrel op je werk. Dan kan het speciaalbier ook wel in de kerstpakketten toegevoegd worden. Een unieke selectie speciaalbieren voor een van de eerder genoemde gelegenheden. Je begint tenslotte toch pas vanaf 1 januari met je dieet.

Wat biedt Hellobier.nl?

Bij Hellobier.nl zijn ze natuurlijk allang bekend met speciaalbier. En om ook hier weer een unieke selectie voor te maken met kerst beginnen we op tijd met de voorbereidingen. Maar behalve speciaalbier is het ook mogelijk om items te personaliseren.

Doosje speciaalbierHellobier bierpakket

Hellobier.nl verzendt maandelijks doosjes speciaalbier. In één doos zitten 8 verschillen speciaalbieren van 8 verschillende brouwerijen. We streven ernaar om de speciaalbieren zo uniek mogelijk te houden door bieren te selecteren die minder dan 1000 keer zijn “ingecheckt” in de app Untappd. Een app die speciaalbierdrinkers gebruiken om voor zichzelf bij te houden welke ze gedronken hebben en wat ze ervan vonden.

Blik speciaalbier gepersonaliseerd door HellobierGepersonaliseerd blik speciaalbier

Een blik met een stout bier erin. Een stevig speciaalbier om tijdens de donkere dagen van te genieten. Op het blik genoeg ruimte voor een eigen tekst, het logo van het bedrijf EN de naam van de medewerker.

Bierkistjes met 75 cl flessen

Houten kistje voor grote fles bier, 75 cl

Een houten kistje met een fles wijn erin hebben we allemaal al wel eens gezien. Maar wat als we nu de wijn in het kerstpakket omwisselen met speciaalbier. Dus een houten kistje met een grote fles speciaalbier erin. Een heerlijke porter, een fruitig biertje of een barrel aged. En dan kan het kistje ook nog bedrukt worden met tekst zoals “Fijne feestdagen”.

OnderzettersOnderzetter met logo veilig verkeer Nederland

Het is ook mogelijk om onderzetters met het logo van het bedrijf erin te laseren. Dit gaat vanaf 20 stuks. Dus heb je 10 kerstpakketten nodig? Leuk om er dan 2 per kerstpakket aan toe te voegen. Je drinkt tenslotte niet alleen. En met Kerstmis al helemaal niet.

Combinaties van Hellobier.nl

Hellobier houten kistje, gepersonaliseerd

We hebben al een aantal combinaties gemaakt waar je uit kunt kiezen. Het enige wat er nog hoeft te gebeuren is het plaatsen van de persoonlijke tekst of naam op een van de items. Voor welk gepersonaliseerd kerstpakket met speciaalbier ga jij?

Mogelijk vanaf één

  1. Doosje speciaalbier met 8 verschillende speciaalbieren, €17,50 excl. btw p/s
  2. Doosje speciaalbier met gepersonaliseerd blik speciaalbier, €21,50 excl. btw p/s
  3. Doosje speciaalbier met gepersonaliseerd bieropener, €24,50 excl. btw p/s
  4. Doosje speciaalbier met gepersonaliseerd blik speciaalbier en bieropener, €27,50 excl. btw p/s
  5. Houten kistje met fles speciaalbier €14,85, €16,50 of €17,75 excl. btw p/s
  6. Houten kistje met fles speciaalbier en gepersonaliseerde bieropener €18,85, €20,50 of €21,75 excl. btw p/s 
  7. Doosje speciaalbier met gepersonaliseerde bieropener, bierbrood, bierpate, dipstokjes, twee mini gietijzeren pannetjes, recept voor stoofpotje €36,95 excl. btw p/s

Mogelijkheden vanaf grotere aantallen

7. Personaliseer het houten kistje met je eigen logo met fles speciaalbier, mogelijk vanaf 10 stuks €15,85, €17,50 of €18,75 excl. btw p/s
8. Gepersonaliseerde onderzetters, mogelijk vanaf 20 stuks, €2,50 excl. btw p/s

Deze opties zijn uiteraard te combineren met de opties 1 t/m 7. Wens je een andere combinatie? Laat het weten en wij denken graag met je mee. Prijzen zijn exclusief verzendkosten

Ik wil de mogelijkheden van Hellobier.nl weten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *