Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren
0
Voor 16.00u besteld = Morgen in huis
Gratis verzending vanaf €75
1500+ bieren

Vaderdag bierpakket met bierglas

Productomschrijving

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag 2024. Een dag waarop alle vaders van Nederland extra in het zonnetje worden gezet. Is jouw Vader een echte bierliefhebber? Dan hebben wij een bierpakket samengesteld om van te genieten. Een combinatie van Nederlandse en Belgische bieren. 

Wat houdt het Vaderdag bierpakket?

De inhoud van de het bierpakket bestaat uit 11 bieren met een bijpassend glas van één van de brouwerijen. Je kunt dus uit 3 verschillende opties kiezen waarbij je elke keer een ander bierglas kunt selecteren. 

Uit welk bijpassend glas bij het bierpakket kan ik kiezen?

De drie verschillende bierglazen zijn afkomstig van de volgende brouwerijen: 

  • Brouwerij Maallust 
  • Brouwerij de Molen 
  • Stadshaven brouwerij 

Welke bierselectie zit er in het Vaderdag bierpakket?

Maallust Weldoener Blond 6.5%

De Weldoener van Maallust deed het wel niet zo goed dat het benoemd is tot beste blond bier van Nederland! Het bier is vol en rijk van smaak & mooi gecombineerd tussen bitter en zoet. Het mondgevoel is zacht en maakt het bier lekker doodrinkbaar. 6.5%.

De Molen Heen & Weer 9%

Krachtige kruidige tripel met tonen van rijp geel fruit. Aangename moutzoetigheid en een subtiele bitterheid tot in de afdronk. 

Stadshaven Brouwerij Octopus Blond 33cl 6%

Octopus blond is een blond bier met toevoeging van bloedsinaasappel en kiwibes. Een fruitig blond bier met alcoholpercentage van 6%. Afgesloten met een zachte afdronk.

Brouwerij 't Meuleneind Papa's Tripel 33cl 8,6%

Oranjekleurige Tripel met fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 8,5%. Dé Tripel voor papa's met een zachte ronde smaak. Op het etiket kan de naam van de beste papa ter wereld worden geschreven.

Rabauw Witte Woesteling 33CL 4,5%

Rabauw Witte Woesteling is een verfrissend tarwebier met een alcoholpercentage van 4,5%. Het biedt een zachte, lichtzoete smaak met tonen van tarwe, citrus en kruiden, perfect voor een dorstlessende ervaring.

Hello Dubbel 33Cl 8%

Kastanjebruine Dubbel met beige schuimkraag en een alcoholpercentage van 8%. Karameltonen en rood fruit vormen de smaak. De geur is zacht, aangenaam en zoet. De afdronk van het bier is zacht wat deze dubbel een aangenaam bier maakt om rustig van te genieten.

Gouden Carolus Ambrio 33Cl 8%

Mistig amberkleurig bier met fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 8%. Subtiel zoete tonen van karamel en honing in combinatie met fris bittere smaak door de hop. Goude Carolus Ambrio is afkomstig van brouwerij het Anker uit België.

St. Feuillien Tripel 9%

Amberkleurige Tripel met fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 8,5%. Zacht van smaak met een combinatie van multivrucht, room en kruidnagel. De geur is moutzoet en kruidig. De afdronk zacht en aangenaam.

Brasserie Lefort Tripel 8.8%

Helder goudkleurige Tripel met fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 8,8%. Volmondigheid waarin kruidige en knapperige tonen te ontdekken zijn en wordt gevolgd door een fruitige afdronk. Tripel Lefort is afkomstig van Brasserie Lefort uit België

Muifel Broeder Everardus 33Cl 9%

Oranjekleurige Tripel met fijne schuimkraag en een alcoholpercentage van 9%. Fluweelzacht van smaak met kruidige en zoete tonen. Van begin tot eind krachtig in de smaak. Broeder Everardus is afkomstig van Muifel Brouwerij uit Oss.

Brasserie Dupont Moinette Ambree 33CL 8,5%

Brasserie Dupont Moinette Ambree: 8,5% strong ale. Geniet van de rijke moutige smaak, aangevuld met fruitige esters en een subtiele hopbitterheid. Gebrouwen met 5 eersteklas moutsoorten.

Bierpakket met Corsendonk glas heeft een andere bierselectie. 

Hello Blondie 8,5%

Enigma Black Fuel Quadrupel 9,5%

Nevel Erve 6,5% 

Witkap Dubbel 7%

Hapkin 8,5%

Rufus Witte Wel 5,5%

St. Bernardus Tripel 8%

Broeder Jacob Double Port 9%

Colombo Blond 6,4%

Omer Blond 8%

Corsendonk Blond 6,5%

Vaderdag Bierpakket

Wil je een origineel cadeau voor je vader kopen? Dan is dit Vaderdag pakket echt iets voor jou! Samen een gezellige bierproeverij thuis organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Dit bierpakket bevat 11 top kwaliteit bieren, en deze zijn alle gebrouwen in ambachtelijk en onafhankelijke brouwerijen uit Nederland en België. Deze selectie speciaalbieren zijn met zorg voor je geselecteerd.

Bier is het beste cadeau voor Vaderdag

Elk jaar een origineel cadeau verzinnen voor Vaderdag is geen eenvoudige klus. Helemaal omdat vaders zelf vaak helemaal geen idee hebben wat voor cadeau ze zouden willen krijgen. Met bier kun je iedere keer weer origineel zijn. Er zijn oneindig veel smaken om te ontdekken. Vrouwen beginnen steeds meer bier te drinken. Maar je ziet toch vooral dat mannen verzot zijn op bier. De kans is dus groot dat jouw vader een heerlijk biertje ook wel kan waarderen. Met speciaalbieren zijn de mogelijkheden eindeloos. Je loopt dus niet de kans dat je je vader voor zijn verjaardag, kerst en Vaderdag hetzelfde cadeau geeft. Tenminste als je het bier koopt bij een echte speciaalzaak, zoals Hellobier. Hier worden de beste ambachtelijke biertjes van over de hele wereld voor je verzameld. En dat levert telkens weer een mooi, origineel en vooral erg lekker cadeau op.

Een speciaal Vaderdag Bierpakket

Als je zelfs niet zo'n bierkenner bent, dan vind je het misschien lastig om de juiste biertjes uit te kiezen. Helemaal als je niet zeker weet van welke speciaalbieren je vader houdt. Gelukkig is er het Vaderdag Bierpakket. Hier in zijn een aantal heerlijke biertjes verzameld. Dit zijn uiteenlopende smaken van ambachtelijke bieren. Allerlei stijlen kunnen hier uitgeprobeerd worden. Er is dus een dikke kans dat je vader zijn nieuwe favoriete biertje zal vinden.

Happy Beerday op Vaderdag 2024

Op Vaderdag verdienen vaders het om zorgeloos te genieten. En er is geen betere manier om dat te doen met een heerlijk craftbiertje in de hand. Met het Vaderdag pakket van Hellobier gaat dat zeker lukken. Vaderdag 2023 zal zonder twijfel een weergaloos succes worden.

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vaderdag bierpakket
Vaderdag bierpakket

Verwen jouw vader met een heerlijk...

Verwen jouw vader met e...

Op voorraad
€34,50 Incl. btw
      Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »